0

В Панама не спират да бълват имена на отбори, които според тях ще бъдат следващата дестинация за Хосе Кордоба. Защитникът на „сините“ се смята за една от най-апетитните хапки от националите в страната, пише в. „Мач Телеграф“. Освен това той е класиран на второ място сред най-скъпите играчи от район на Централна Америка.

Сега журналист от тези, които следят изкъсо ситуацията около него, хвърли бомбата, че Хосе Кордоба може да се окаже скоро на един най-легендарните стадиони в света - „Айброкс“. „Тази историческа институция има нужда от такъв брутален защитник, който все още е играч на Левски. Точка и топка!“, написа Хосе Мигел Домингес.

Той бе един от първите, които свързаха Кордоба с друг гранд, макар и в рамките на Балканите – Панатинайкос. 

В Гърция обаче си признаха, че „детелините“ нямат достатъчно пари, за да си позволят такъв играч. Смята се, че Левски няма да падне под 3 млн. евро за Кордоба. А такава оферта уж вече била дошла на „Герена“ от Бешикташ. Нищо, че от Левски са категорични, че на този етап няма нищо черно на бяло за Хосе Кордоба. Освен това в Германия потвърдиха „Мач Телеграф“, че изявите на национала на Панама се следят изкъсо от Айнтрахт.