0

Л ъжкиня, двуличие! Така скочиха в Испания, след като се появи клип от автобуса, който показа в друга светлина "жертвата" Джени Ермосо. Във видеото, което е правено с телефон след награждаването, Джени се бъзика с целувката, която й тегли Луис Рубиалес.

Президентът на федерацията бе разпънат на кръст. Джени, която надига бутилка с шампанско, дори нареди своята целувка до легендарната на Икер Касияс и Сара Карбонеро, като гордо показа Икер и Сара на смартфона си от времето, когато бяха двойка.

Широко усмихната, застанала права между седалките, Джени се наслаждава и на скандиранията на целия отбор "Beso! Beso! Beso!" ("Целувка, целувка, целувка!"), чува се как някой подхвърля "От всички само Джени целунаха!", а когато шефът на испанската федерация по футбол Луис Рубиалес се задава между седалките, националките го поздравяват с викове "Прези! Прези!"

Картината въобще не показва световните шампионки като изтормозени, унизени и отвратени от поведението на Рубиалес, както впоследствие се твърдеше в публикации, свързани с феминистки и политически групи, решили да трупат актив на гърба на националките и прочутата вече в цял свят целувка, при която Джени Ермосо на няколко пъти едва не вдига във въздуха целуващия я, прегърнала го през кръста.