0

И спанският съотборник на Кирил Десподов в ПАОК – Брандон Томас, който има и английско гражданство, за малко да стане причина за отменянето на втори гол на българина в първите му два мача с черно-белия екип на солунския тим.

Именно той го прецака да дебютира с попадение в градското дерби с Арис миналата седмица в гръцкото първенство. И пак той висеше в съмнителна позиция при гола за обрата до 2:1 на Десподов при успеха с 3:2 над финландския ХИК в Хелзинки в Купата на конференциите вчера

Отново трябваше да се консултира ВАР, този път попадението на българина бе зачетено. Преди това Десподов се отличи с асистенция за изравнителния гол на ПАОК.

"Не можех да си го представя по-добре: европейски дебют с ПАОК, който ще помня дълго време", написа 26-годишният български национал в съобщение в Instagram.

Той се изказа и пред една от популярните солунски телевизии.

"Когато играеш в отбор като ПАОК, знаеш, че има голям натиск, феновете са взискателни. Искат да спечелим всеки мач, отборът има високи цели, не можеш да се отпуснеш“, заяви Десподов за Cosmote TV.

„Успяхме да покажем манталитет на победител на терена и това е много добре. Ще ни помогне да показваме увереност като отбор за следващите няколко мача. Трябва да продължим така, сега ни предстои визита на Янина“, завърши Десподов.