0

Н а трибуните на „Парк де Пренс“ битката коя агитка ще покаже най-зрелищен и мащабен фон бе също толкова гореща, както и на терена в полуфиналния реванш от ШЛ ПСЖ – Борусия Дортмунд (от 50-ата мин. германският тим води с 1:0 с гол на Хумелс и с общо 2:0 вече гледа към финала десетина минути преди края на реванша).

Поне феновете на домакините се бяха постарали да надвият в създадената атмосфера и да покрият тематично цели 3 трибуни - Аuteuil, Paris и Boulogne. Зад хореографията стои Collectif Ultras Paris (CUP), който показа френския отговор на огромната жълта стена на знамето и емблемата на Борусия, които властват на нейния "Сигнал Идуна Парк" в Дортмунд, бивш "Вестфаленщадион". 

От ляво на дясно, първата движеща се вълна откъм Auteuil беше огромен сив автобус, на който можеше да се прочете „Virage Auteuil на обиколка", като автобусът се оказа препратка за пътуване към предстоящия финал в Лондон на „Уембли“.

Когато „автобусът“ пристигна на „Уембли“, целият отбор на ПСЖермен, включително ръководството, го чакаше. Платно, покриващо почти цялата горна трибуна, беше допълнено в долната част от ленти, разположени от балкона до началото на терена - всички играчи, но също и Луис Енрике, Насър Ал-Хелаифи и Луис Кампос бяха представени в тази колосална фреска, дълга повече от 100 метра.

След това погледът се измести надясно към „Булон“, където се издигаше гигантската купа с големите уши, белязана с логото на Пари Сен Жермен и над която можеше да се прочете „Пътят към Уембли“. 

Общо за шоуто бяха ангажирани близо 400 членове на CUP, разпръснати из целия стадион.