0

З ащитникът на Манчестър Сити Кайл Уокър се забърка в голям скандал. Английсклият национал влязъл пиян в бар в неделя следобед, а вестник „Сън“ показа видео, на което той си сваля гащите и се натиска на непозната жена. 

Уокър влязъл в бара с приятели към 17:00 ч. и вилнял в продължение на час и половина. Според „Сън“ той може да бъде разследван от полицията заради поведението си. 

На видеото се вижда как Уокър си сваля анцуга и се показва на две жени, а след това го прави още веднъж, с две други жени. Впоследствие, вече с вдигнати гащи, той отива при жените и им подава ръка. На видеото се вижда и как Уокър хваща гърдите на жена от компанията си и се натиска с нея. Съпругата му Ани не присъства в бара. 

Уокър явно се е възползвал максимално от почивката в Сити след победата с 2:0 срещу Нюкасъл. След мача мениджърът на тима Пеп Гуардиола разпусна отбора за 2 дни. 

В продължение на час и половина Уокър не спрял да обръща питиета, а според „Сън“ се е отдал и на „мръсни танци“ с приятелките си. Според вестника, поведението му може да доведе и до разследване, въпреки че самият той може да твърди, че свалянето на долнището е било шега. 

След всички изпълнения Уокър си тръгва към 18:40, но забравя да си плати сметката от 250 паунда. Той се връща до входа, където служител му дава устройство за плащане с карта. Играчът обаче бил толкова пиян, че не успял да си извади портфейла и е трябвало негов приятел да пребърка джобовете му, за да го намери.