0

Д ве от звездите на Манчестър Сити втрещиха с изявите си след грандиозното отстраняване на Реал Мадрид в полуфиналите на Шампионската лига. 

Авторът на два от 4-те гола в реванша - Бернардо Силва, участва в интересно видео, в което му бяха задавани въпроси, на които португалецът трябваше да посочва един от два избора.
Той трябваше да избира между котки или кучета, между Кристиано Роналдо или Еузебио, Руи Коща или Луис Фиго.

Единият от въпросите обаче изискваше да посочи между отборите на Манчестър Юнайтед и Спортинг Лисабон. И двата са големи врагове на Бенфика и Ман Сити, където Бернардо е играл.
Точно тогава той посочи тима на Манчестър Юнайтед, което предизвика доста реакции от страна на феновете на Сити.

Друга от звездите на „гражданите“ - Кевин де Бройне, пък бе заснет да крещи на своя мениджър Пеп Гуардиола по време на реванша с Реал. 

Въпреки че „гражданите” спечелиха безпроблемно с 4:0 на своя „Етихад”, на моменти нервите вземаха връх в двубоя.

Точно такъв е епизодът и от видеото, публикувано в социалните мрежи. На кадрите се вижда как Де Бройне откровено крещи на Гуардиола да млъкне.

При една от атаките на „гражданите” топката бе пратена именно към Де Бройне, а в същия момент мениджърът на няколко пъти съветва с викове белгиеца да подаде топката. В крайна сметка Де Бройне губи притежанието й и започва конфронтация с испанския специалист без видимо да се интересува какво се случва на терена.