0

Г отви се грандиозна сделка! Според английския "The Express" Тотнъм съвсем скоро може да има нов звезден собственик! Става въпрос за популярния американски рапър и продуцент Джей Зи. Той се интересува от закупуването на Тотнъм, ако собственикът Джо Луис бъде осъден за търговия с вътрешна информация.

Бизнес партньор на хип-хоп звездата каза пред The ​​Express: „Повече от няколко от най-добрите клубове в Англия – като Манчестър Юнайтед, Ливърпул и Челси – сега са собственост на американци и Джей би се възползвал от шанса. Остава да видим дали г-н Люис ще бъде свободен. Ако не е, Джей каза, че иска да бъде в състояние да действа бързо, ако почувства, че цената е правилна".

53-годишният Шон Картър, както е истинското име на Джей Зи, вече има бизнес партньорства във футбола. Неговият RocNation Sports подписа „стратегическо партньорство“ с италианската лига, Серия А, по-рано през юли.

А със сигурност той няма да пропусне да заведе Бионсе на мач на "шпорите". Тази новина пък идва след слуховете, че Зи се облизвал за Арсенал.