П рестоят на босненския атакуващ халф Хамза Чатакович в ЦСКА може да приключи скоропостижно. По информация на „Мач Телеграф“ трансферната издънка на „червените“ е напът да се завърне в словашкия "Тренчин". Чатакович е желан от собственика на въпросния клуб – Чен Ла Лин.

Престоят на босненския атакуващ халф Хамза Чатакович в ЦСКА може да приключи скоропостижно. По информация на „Мач Телеграф“ трансферната издънка на „червените“ е напът да се завърне в словашкия "Тренчин". Чатакович е желан от собственика на въпросния клуб – Чен Ла Лин.

Той е бивш национал на Нидерландия, като е оставил сериозна диря и в "Аякс", за които играе 7 години и печели 4 титли. Чен Ла Лин е роден в Хага, но е наполовина китаец и ръководи "Тренчин" от 2015 г., като познава отлично Чатакович.

Босненецът изобщо не попада в плановете на треньора на ЦСКА Стойчо Младенов. От началото на сезона той има точно 9 срещи - 4 са в Първа лига, 4 в Лигата на конференциите и един за Суперкупата на България. Не е играл за ЦСКА от 19 септември – при успеха с 4:2 над "Ботев" Вр. Атакуващият халф се представи отлично за "Тренчин", като носи екипа на въпросния тим от 2017 до 2021 г. и записва 105 мача и 40 гола.