0

Т урският актьор Джан Яман отново влезе в жълтите хроники на италианската преса, въпреки че се раздели с най-известната спортна журналистка в страната Дилета Леота.
Този път сп. „Ки“ излови 32-годишната звезда да излиза от апартамента в Рим на друга красавица - Франческа Килеми. 

Изневяра

Според изданието Яман и Килеми (36) са прекарали две нощи заедно. Скандалното е, че Мис Италия 2003 е обвързана с мастития бизнесмен Стефано Росо (42), от когото има 5-годишна дъщеря Рания. В момента Джан и Франческа се снимат заедно във филма „Лилава като морето“ и според „Ки“ отношенията им „са излезли от рамките на професионалните и са преминали в лични“.


На папарашките снимки бившият на Леота старателно е скрил лицето си, но въпреки това бе разпознат как посещава Килеми и дори излиза за кратко да напазарува продукти за вечеря. Когато на сутринта си тръгва, Джан е очакван от приятеля си Роберто, който го откарва до дома му. Междувременно Франческа си е заминала рано-рано за Милано при семейството, твърди „Ки“. 

Опасни връзки

Любопитното е, че през 2010-а Килеми посети Пловдив, за да снима сериала “Капитанската дъщеря” по едноименната повест на Пушкин, излъчена по-късно по Rai. По това време тя имаше връзка с бившия халф на Рома Алберто Акуилани, който впоследствие се ожени и разведе за колежката й Микела Куатрочоке.
Колкото до Леота, която скъса с Яман в края на лятото, в момента тя имала връзка със спортист. „Всъщност Дилета никога не е била с турчина. Имаше други любови, но ги крие, а съм й приятелка, така че няма да кажа повече“, заяви Паола Ферари, колежка на Леота от RaiSport.