0

Р айско кътче за ваканцията си избраха Григор Димитров и Лолита Османова.
Влюбените потънаха в лукс на остров Некер в Карибите, където са лични гости на милиардера сър Ричард Брансън, осъществил успешен полет до Космоса през юли. На това късче от тропическия рай Гришо и половинката му бяха настанени в усамотена вила с огромно легло и басейн. В социалните мрежи те споделиха купища кадри от почивката си, включително на гигантски костенурки и лемури.

Лукс

Некер се простира на 74 акра и е част от Британските Вирджински острови, като може да посреща максимум 34 гости. Когато сър Ричард го купува срещу $180 000 през 1978-а, той е необитаем, но после се превръща в курорт от най-висока класа.
Присъствието на Димитров тук е специална привилегия, тъй като 71-годишният собственик на империята „Върджин груп“ му е личен приятел. За първи път най-добрият ни тенисист дойде на острова през 2016-а и отново през декември 2017-а, след като изпрати най-успешния си сезон, чиято кулминация беше трофеят от финалите на ATP в Лондон.


Тогава Григор се включи на традиционния благотворителен турнир „Некер Къп“, на който Брансън събира звезди от тениса и популярни аматьори. Приходите отидоха за възстановяването на Вирджинските острови от страховития ураган, а българинът изигра демонстративен мач с Томи Хаас. Сега Хаас отново напомни за себе си, призовавайки Роджър Федерер и Димитров да възстановят музикалното си трио „Бекхенд Бойс“ с помощта на известния продуцент и композитор Дейвид Фостър, чийто зет е германецът.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Necker Cup (@neckercup)

След срещата им преди 4 г. сър Ричард не спря да хвали хасковлията: „Успях да направя няколко разигравания с Григор и извън турнира и виждам защо се е изкачил до №3 в света. Може би моето любимо разиграване бе между Григор и Мартина Навратилова, които напълно приеха духа на “Некер Къп” и всички ние се насладихме на прекрасни разговори и извън корта”, сподели тогава влюбеният в тениса богаташ.

Наздраве

Преди да тръгнат към морското приключение, Гришо и Лола си подариха последна разходка из улиците на Ню Йорк, където прекараха няколко дни. Самата Османова сподели неотдавна в Инстаграм, че това е любимият й град и преди да срещне Димитров, тя смятала да заживее там сама. Любовта обаче я задържала в Монте Карло, но въпреки краткия престой в САЩ 28-годишната рускиня се отдаде на кулинарни и алкохолни удоволствия с Григор. В последната си вечер в Голямата ябълка двамата посетиха клуб Zero Bond, за който трябва специално членство и където Лола вдигна наздравица със специална напитка. За нея красавицата разказа: „Това е любимият коктейл на Кардашиян“, прошепна ми сервитьорът и ми намигна. Именно така ми беше поднесен „Личи Мартини“.