0

Г ригор Димитров направи изненадващо признание в интервю по Инстаграм.
Първата ни ракета, която в момента отмаря на частния карибски остров Некер, говори пред онлайн платформата за тенис треньори Top Court.

Филми

Помолен да избере филм измежду „Междузвездни войни“, „Хари Потър“ или „Властелинът на пръстените“, 30-годишният българин призна „Не съм гледал нито един от трите“.
За пореден път той призна, че любимата му лента е „Тетрадката“ по едноименния роман на американския писател Никълъс Спаркс. Гришо сподели, че последният сериал, който е гледал, е „Епизоди“. Американо-британският ситком е създаден от продуцента на „Приятели“ Дейвид Крейн, а главната роля играе Мат Льоблан.


Димитров обяви, че най-много обича да посещава Англия. „Много харесвам Лондон“, увери полуфиналистът от „Уимбълдън“, а на въпроса с коя известна личност би искал да се срещне, посочи Брад Пит.

Майтапи

Според нашето момче най-големият купонджия в тенис турнира е Ник Кириос. Скандалният австралиец научи за избора на Григор и реагира така в социалните мрежи: „Защо всички приятели ме жертват, за да спасят собствената си кожа?“.
В същото време половинката на Димитров – Лолита Османова, призна, че по няколко пъти на ден си прави маска за коса, докато се излага на силното тропическо слънце. „Знаете колко съм вманиачена на тази тема, а тук косата ми е подложена на риск“, включи се 28-годишната рускиня, докато се припичаше край басейна.