0

А нглийският национал Джак Грийлиш бе изловен, че изневерява на приятелката си с телевизионната звезда Емили Атак. Халфът на Манчестър Сити е имал тайни срещи с 31-годишната блондинка. 

Хотел

През последните два месеца са се виждали в хотел в Манчестър и в къщата на актрисата в Северен Лондон, съобщава „Сън“. Двамата са започнали връзката си със съобщения в Инстаграм, а след това са разменили телефоните си. Източник на изданието твърди, че в момента влюбените се чуват всеки ден, а когато са заедно, Грийлиш се държи, като „малко кученце“ около нея.
„Много футболисти харесват Емили, така че приятелството им е тема в съблекалнята. И очевидно Джак е красиво момче, така че съм сигурен, че приятелките на Емили също ще ревнуват“, добавя друг от информаторите.


В момента Атак, която има 1,7 млн. последователи в Инстаграм, следва 26-годишния национал, който обаче не е харесал профила й.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Atack (@emilyatack)

Любов

Най-скъпият аглийски футболист има връзка с училищната си любов Саша Атууд, с която са заедно от 10 години. Моделът неизменно подкрепяше от трибуните любимия си по време на Евро 2020, а някои ги определиха за новите Пош и Бекс. През септември пък направи романтична честитка на играча за рождения му ден и тяхната годишнина. Медиите в Англия обаче отдавна са поставили под въпрос връзката им заради  други забежки на Грийлиш. През август той бе забелязан в приложението за запознанства на знаменитости. Преди това пък бе разкрит, че харесва снимки на участнички в Love Island, като с една от тях е опитал да установи контакт. 
От своя страна Емили Атак се раздели с последното си гадже през август.

„Аз съм необвързана и това не винаги е щастливо, но определено мисля, че не е нещо лошо“, споделя мацката и популярна на Острова актриса. Тя е мачкала чаршафите и на други знаменитости като Хари Стайлс от One Direction, Дъги Пойнтър от „Макфлай“ и комика Шон Уолш.