0

Н ай-добрият ни профибоксьор Кубрат Пулев е в САЩ за предстоящия на 27 октомври сблъсък с американеца Франк Мир в Тексас. Той вчера упражни правото си на глас в БГ бистро в Лас Вегас, за което се похвали сам, като пусна видео в сторито си в своя инстаграм профил. Кобрата бе придружаван от своя мениджър Ивайло Гоцев. След като пусна разписките си от машината за гласуване, боксьорът написа, че е гласувам за по-доброто бъдеще на България. 
След като станаха известни и първите резултати от вота у нас, веднага в спортните среди тръгнаха и спекулациите, че нищо чудно Кобрата да е следващият кандидат за спортен министър при кабинет, оглавен от лидера на „Продължаваме промяната“ Кирил Петков. 
Преди да отпътува за Америка, Кубрат, придружаван от брат си Тервел, проведе „приятелски, но много детайлен 4-часов разговор“ с Петков.


„От всички, с които сме се срещали до сега, най-смислени идеи има Кирил Петков“, написа Кобрата. И още: „Допаднаха ни много от идеите му, желанието и позицията му за независима и стабилна антикорупционна комисия“.
Самият Петков пък благодаря на братя Пулеви със специален пост във Фейсбук.