0

З адава ли се скандал в лагера на Сърбия след мача срещу Англия? Този въпрос си задават всички, след като селекционерът Драган Стойкович реши да остави на пейката капитана Душан Тадич и го пусна игра чак през втората част. Ветеранът обаче не остана доволен от това и ясно показа това с думите си след мача.

"Трудно ми бе да приема решението да не започна сред титулярите в мача. Говорих с треньора, но ми е болно, защото ставаше въпрос за мач срещу Англия. Аз съм капитанът, лидерът и смятам, че съм най-добрият футболист в отбора, без да скромнича. Разбира се, че мисля, че трябва да бъда титуляр. Уважавам решението на треньора, но смятам, че щях да бъда доста по-полезен, ако бях играл 90 минути. Ако иска, може да ме пуска и за 30, но аз искам да играя 90", заяви ядосаният Тадич.

Стойкович пък заяви, че решението да не заложи на капитана си от първата минута е било тактически ход от негова страна: "Тадич остана на пейката по тактически причини - исках да влезе свеж през вторите 45 минути. Такава бе тактиката ни".