0

К арим Бензема подсили слуховете за скандал във френския национален отбор. В Инстаграм носителят на „Златната топка“ публикува своя снимка, под която написа „Не се интересувам“. Това се случва след редицата спекулации дали нападателят на Реал Мадрид ще е на линия за Франция за финала на световното първенство срещу Аржентина в неделя.

 

 

Бензема не игра на мондиала, след като получи контузия още преди първия мач. Той обаче не бе изваден от състава и на практика може да играе във финала. В последните дни се появиха слухове, че той ще се завърне в тима. Селекционерът Дидие Дешан отказа да отговори на въпрос за нападателя.

В петък обаче „Екип“ написа, че има скандал между Бензема и Дешан. Причината е, че нападателят е смятал, че контузията му не е чак толкова тежка, но въпреки това е бил отпратен от лагера на отбора. Футболистът се възстанови от травмата и на практика можеше да играе още в полуфинала срещу Мароко в сряда. Само ден по-късно – в четвъртък, Бензема игра в контрола на Реал Мадрид срещу Леганес. Според други медии пък Дешан бил обиден, защото Бензема не го споменал в речта си след спечелването на "Златната топка".