0

К апитанът на Франция Килиан Мбапе се завърна на терена, но в учебна игра на резервите на Франция срещу германски юношески тим, която беше организирана по желание на селекционера на "петлите" Дидие Дешан. Двубоят се проведе в базата на отбора край Падерборн.

В мача взеха участие всички футболисти, които не се появиха на терена при 0:0 срещу Нидерландия от втория кръг. Мбапе остана на пейката, тъй като счупи носа си в първата среща с Австрия. И макар Дешан ден преди втората среща да каза, че Мбапе може да играe, то той остана на пейката през всичките 90 минути.

Мбапе излезе на терена в учебната игра с черна маска на лицето, която трябва да предпазва нараненото място. Вестник "Екип" твърди, че от германските младежи е било искано да не влизат остро на звездата и капитан на френския отбор и да не го провокират с единоборства.

Според журналисти, а и самият Дешан каза, че Мбапе по всяка вероятност ще играе в последния мач от група "D" срещу Полша. Франция и Нидерландия имат по 4 точки на върха в класирането, Австрия е с три, а Полша без актив.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX