0

С импатичният иначе отбор на Мароко показа, че не може да губи спортсменски след 1:2 от Хърватия в мача за трето място на мондиала в Катар. 

Веднага след последния съдийски сигнал националите на Мароко се нахвърлиха срещу катарския рефер Абдулрахман Ал Ясим с претенции към негови отсъждания, които според тях ги ощетили.

Нещата можеше да загрубеят точно преди официалната церемония по връчването на медалите, ако не се беше появил селекционерът Реграги, който изиска от възпитаниците си да напуснат съдийската зона.

Най-бесен бе Ашраф Хакими от ПСЖ беше този, който спореше най-много с рефера и който, докато се запътваше към тунела за  съблекалнята, не спря да критикува всички представители на ФИФА, които му се изпречиха.

Грозно впечатление остави решението на мароканската делегация да бойкотира връчването на бронзовите медали на хърватите, като отсвири церемонията на терена на стадиона.

Което пък въобще не помрачи веселбата и радостта на хърватите, чиито семейства бяха допуснати да празнуват успеха на терена.