0

С тарши треньорът на националния отбор на Румъния по футбол Едуард Йорданеску посвети успеха с 3:0 над Украйна на всички румънци.

"Искам да благодаря на всеки един румънец по света. Знам, че всички тези хора днес бяха с нас. Представянето на целия отбор беше страхотно. Дори и някой да е имал съмнения, мисля, че сега всички ще ми повярват, че имаме страхотен отбор. Поздравявам момчетата. Днес бяха невероятни", каза бившият старши треньор на българския ЦСКА.

"Откакто съм начело на националния отбор преминах през доста трудни моменти. Не ми беше лесно. Имахме добри мачове. В миналото имахме и златните поколения, които имаха невероятни резултати. Но тази генерация от играчи притежава душа. Те влагат максимално желание във всяко нещо, което правят. Никой отбор не е имал по-голямо сърце от този. Потенциалът на този отбор е безкраен", добави Йорданеску.

Той не пропусна да поздрави и семейството си.

"Трудно е да опиша с думи това, което чувствам. Радвам се, че семейството ми съпреживя всеки един момент. Изпратих четири коли, които да ги докарат от Румъния. Благодаря им, че дойдоха. За мен семейството е всичко. Дори и да не бях треньор на този отбор, вероятно щях да бъда тук със семейството си", завърши румънският селекционер.