0

Ц ентралният защитник на Португалия Пепе сподели своето мнение след изненадващата загуба на "мореплавателите" от отбора на Мароко.

„Това е нещо, което е много по-голямо от мен и трябва да го кажа. Неприемлимо е да имаме аржентински съдия за днешната среща при случилото се вчера. Не казвам, че той е повлиял на мача, но видяхте какво стана през второто полувреме. Вратарят им лежеше постоянно на земята и получихме само осем минути продължение. Според мен не беше приемливо съдията да бъде аржентинец и не трябва да се премълчава това.

Истината е, че не играхме добре, можем много по-добре и сме разочаровани, че отпадаме на четвъртфиналите от Мароко, защото знаехме, че можем да победим този съперник и бяхме уверени, че ще го сторим, но в крайна сметка изгубихме тази среща. Който и да играе в атака, го прави добре", сподели бранителят след края на срещата.

Португалия отпадна от надпреварата, докато Мароко ще се изправи на полуфинала срещу победителя от срещата между Франция и Англия, която ще се играе малко по-късно днес.

„Не знам дали ще дадат купата на Аржентина. Не ме интересува, ще кажа каквото мисля, майната му“, заяви и бесният Бруно Фернандеш. „Много е странно в нашата игра да има съдия от страна, която все още е на турнира и да няма португалски“, добави той.

„Днешните рефери не са свикнали да свирят на ниво Шампионска лига. Очевидно, че те наклониха нещата срещу нас, защото през първото полувреме не ни дадоха чиста дузпа“, каза още Бруно Фернандеш.