0

А л-Насър обяви привличането на нападателя на Байерн Мюнхен Садио Мане. Срокът на споразумението с 31-годишния сенегалец не се съобщава. Според журналиста Флориан Плетенберг договорът е до лятото 2027 г.
В саудитския клуб Мане ще печели повече от 40 милиона евро годишно.

На 31 юли нападателят се сбогува с Байерн. Мане премина в мюнхенския клуб от Ливърпул миналото лято. Той записа 38 мача за баварците, като отбеляза 12 гола и направи 6 асистенции, стана шампион на Германия и носител на Суперкупата на страната.

В същото време се разбра, че Марко Верати е договорил личните си условия с Ал-Хилал. Халфът на Пари Сен Жермен се е договорил с клуба от Саудитска Арабия за трансфера си. Италианецът не игра нито минута в приятелския мач на френския шампион с Интер Милано, завършил с победа 2:1 в полза на италианците.

От ръководството на парижани все още не са се разбрали с Ал-Хилал за цената на 30-годишния футболист. Пари Сен Жермен иска поне 30 милиона евро за правата на Верати.

През миналия сезон италианецът изигра 38 мача за ПСЖ. Марко Верати е в столичния гранд от 2012 година. Настоящият му договор е до лятото на 2026 година.