0

С елекционерът на Дания Каспер Хюлманд показа сериозно самочувствие преди първия мач на неговия тим на световното първенство в Катар, като заяви, че неговият тим има шанс да извърви целия път до титлата. На Евро 2020 „червения динамит“ стигна до полуфинал, като отпадна след продължения срещу Англия, докато в Лигата на нациите наскоро победиха на два пъти Франция 

„Тези играчи имат качествата да побеждават. Фаворити ли сме за титлата?! Не. Не, но ние влизаме във всеки турнир, за да спечелим. И като казвам това, аз наистина го мисля. Трябва да имаш големи мечти“, обясни Хюлманд.

„Сега фокусът е върху мача срещу Тунис. Това е първата битка за нас, а целият отбор е готов. Изпитвам огромен респект към Тунис. Те играят с много страст. Феновете ще са на тяхна страна. Трябва да да покажем изключителен професионализъм. Нямаме търпение да започнем мача. Духът от Евро 2020 е жив. Когато се върнахме от европейското, видяхме еуфорията в страната. Тогава не знаехме дали това не е само заради първенството. Да, но ние продължихме да играем все по-добре“, завърши Хюлманд.