0

С елекционерът на Украйна Серхий Ребров беше разочарован от поражението с 0:3 от Румъния на старта в група Е на европейското първенство по футбол, но демонстрира увереност, че в следващите срещи играчите му ще се представят с различно лице.

"Честно казано, имаме много различни компоненти в тази среща. Имахме сериозно владеене на топката, но не създадохме никакви положения за гол. Никой не очакваше такъв резултат. Но сега ни предстои много сериозен мач – пред нас е следващият съперник Словакия. Сега обаче трябва да си поговорим много добре в съблекалнята, за да можем да влезем готови за следващия мач", започна Ребров.

"Румъния е добър отбор. И го казах на пресконференцията вчера, преди срещата. Това е футболна нация с големи традиции. Винаги имат отговор на новостите. Те могат да играят футбол и днес го показаха. На нас не ни остава нищо друго, освен да се фокусираме върху следващата ни среща със Словакия", заяви още украинският треньор.

"Но това не е последният мач за нас. Сигурен съм, че допуснахме някои грешки, които трябва да поправим. Имахме някои здравословни проблеми, които не успяхме да преодолеем. На европейските първенства отборите разполагат с топ играчи и ние трябва да покажем максимума си, ако искаме да вземем точки тук", завърши бившият централен нападател на Динамо (Киев).