0

В ратарят на Нидерландия Андриес Ноперт смята, че е напълно готов да се изправи срещу Лео Меси най-вече от психологическа гледна точка.

"И той е човек, също като нас. Въобще не се притеснявам от битката с него. Виждаме го, че пропуска и дузпи. Всичко зависи от момента“, надъха се 203-сантиметровият Андриес.

Селекционерът на Аржентиа Лионел Скалони пък разкри, че сменя Меси само, ако той поиска. 

„Ще разберем в последния момент дали Родриго Де Пол и Анхел Ди Мария ще са готови. Имахме закрита тренировка и не знам как журналистите са разбрали, че има проблем с него. Ако те се чувстват добре, ще са в групата. Дибала тренира нормално. Той не е играл досега, защото така съм преценил“, обясни Скалони.

„Как да коментират информациите, че съперникът ще пази персонално Меси? Ще видим по време на мача. Свикнали сме на всичко, всеки противник има различни идеи. Няма как да ги коментираме, без да сме ги видели. Знаете какво ми е мнението за тактическите системи. Нямам идея колко пъти сме играли 4-3-3. Важно е ние да нараняваме съперника, а не той нас“, каза още Скалони, който обясни и защо не дава почивката на най-голямата си звезда.

„Аз не вадя Меси от игра, освен ако той не поиска“, обясни селекционерът.