0

Л егендата Христо Стоичков коментира представянето на българските спортисти на Олимпийските игри в Париж. Той сподели, че преди няколко месеца всички са нападали Карлос Насар, а сега го обичат.

"Това е голям труд. Аз искам да благодаря на Илиана и на всички треньорки, на всички масажисти, физиотерапевти, психолози. Най-вече на този голям труд на всички състезателки. Много е лесно сега да се критикува и да се говори. Който не е бил в залата и на стадиона, не знае нищо. Ние трябва да ги подкрепим тези деца. Защо? Защото след няколко месеца ще имаме Европейско и Световно", заяви Стоичков пред БНТ.

Той коментира олимпийската титла на Карлос Насар. "Уникално се развиват нещата. Три златни медала, имаме сребърен и бронзови медали. Показахме, че можем. И това, което Карлос направи вчера с този рекорд... България трябва да се гордее, че спортистите донесоха тези отличия. Преди няколко месеца всички плюеха Карлос, а сега всички го обичат. Много бързо се променят нещата. Олимпийски шампион с рекорд. Кой каквото иска да говори, Карлос остава на върха", заяви Стоичков, който е вицепрезидент на БОК.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX