0

О бявената за една от най-сексапилните и скандални състезателки на 33-ите игри – британката Чарли Хъл, се надява, че забраната за пушене в комплекса за голф в Париж няма да намали шансовете й за златен олимпийски медал.

28-годишната блондинка от Кетъринг принципно си пафка, докато е на игрището, и беше наречена "женския Джон Дейли" (б.р. – легенда в голфа с ореол на лошо момче и страстен пушач) от американските медии на Откритото първенство на САЩ преди два месеца.

Чарли, която също така умира да се снима фриволно разсъблечена, провокира вълнение в социалните медии, след като даде автографи на група малки деца със запалена цигара, висяща от устните й, в Lancaster Country Club в Пенсилвания. Но в Париж пушенето е абсолютно забранено.

"Аз пуша на грийна (б.р. – мястото, където се намира дупката на игрището). Това е навик, нещо, което правя. Но няма да мога тази седмица. Не мисля, че е позволено", коментира тя.
Попитана дали забраната за пушене ще й се отрази, Хъл отговори: "Да, мисля, че да. Защото пушенето ме отпуска. Но това е . . . "

Относно реакциите в социалните мрежи за страстта й към цигарите по време Откритото първенство на САЩ, тя каза, че не се интересува от тях.

"Не съм влизала в Инстаграм от около четири или пет месеца. Не следя социални мрежи или нещо подобно. Просто оставям агента ми да го прави. Аз се концентрирам върху моята игра, след което излизам извън голф игрището", поясни шампионката на Великобритания за 2018-а

"По време на олимпиада трябва да притежаваш различен тип мислене от текущите турнири. Огромна чест е да играеш за страната си. Това вероятно е един от най-добрите моменти, които можете да имате като професионален спортист. През последните няколко години исках да попадна в тима и да спечеля медал", допълни Хъл, която дебютира на олимпийски игри в Токио 2020/2021 и остана на 2 удара от бронза.