0

А мериканският боксьор Флойд Мейуедър е пропилял огромното си състояние по жени, заяви боксьорът и youtuber Джейк Пол в интервю за Ръб Мур. „Флойд Мейуедър е банкрутирал. Не спирам да го казвам. Мисля, че той вероятно е похарчил парите си за момичетата, на които плаща, за да бъдат около него", каза Джейк Пол.

Изявленията му идват няколко дни след като брат му Логан Пол, съперник на Мейуедър, се оплака, че не си е получил парите, които Мейуедър му дължи от последния им мач на ринга.
„Преди година се изправих срещу Флойд Фейуедър. Трудно е да удариш, но дори по-трудно се събират пари от него”, каза Логан.

Твърдението му изглежда правдоподобно с оглед на подготвян реванш за много пари между Мейуедър и звездата на UFС Конър Макгрегър. Fight Hype разкри, че вече се водят преговори за нова битка за милиони след тази през 2017 г.

Тогава Мейуедър победи на ринга, а загубата в демонстративния мач изстреля Макгрегър в големите пари. Сега боксьорът иска 9-цифрена сума, за да се бие отново с ирландската легенда на UFC, чиито последни мачове в бойните изкуства са провали.

От своя страна „The Notorious“ Макгрегър сподели снимка в социалните мрежи от битката си срещу Мейуедър през 2017 г., коментирайки „Приемам“.

Победата на Мейуедър срещу Макгрегър беше последната професионална битка за "Money”, който е непобеден с рекорд от 50 победи и нито една загуба.

Мейуедър победи Макгрегър с технически нокаут в 10-ия рунд в битка, която генерира повече от 1 милиард долара приходи.

Състоянието на Флойд Мейуедър се оценява на 450 милиона долара. 45-годишният боксьор е спечелил 915 милиона долара през последното десетилетие и 1,1 милиарда пре цялата си кариера (от професионални мачове на боксовия ринг, демонстративни срещи и инвестиции).

"Фактът, че говоря за пари, не ме прави лош човек. Обичам да имам хубавите неща в живота; не парите правят мен, а аз правя пари“, обясни Мейуедър през 2021 г.

Той подчерта, че "никога не правя нищо безплатно. Дори не практикувам секс безплатно... или тя плаща, или аз плащам", отрече през 2019 г. да е купувал приятелите си с пари.

„Аз не съм измамник, аз съм като спонсор... Влагам парите зад вас, за да ви изведа на следващото ниво, ако сте готови да преминете към следващото ниво“, поясни Money.