0

Р исивърът ДК Меткалф от отбора по американски футбол Сиатъл Сийхоукс се изперчи гол до кръста при минусови температури в Средния Запад на САЩ преди мач от NFL срещу Канзас Сити Чийфс.
От него прихванаха също треньорът Санджай Лал и съотборникът на Лакуон Тредуел, които се включиха без фланелки в разгрявката, но благоразумно покрили с вълнени шапки главите и лицата си.

Температурите на стадион „Arrowhead“ бяха под нулата в събота, но това не изглеждаше да притеснява 25-годишния мъжага.

Меткалф беше без фланелка, но с топла зимна вълнена шапка, маска, за да запази лицето си топло, и долнище по време на загрявката, заснета от ESPN, откъдето кадрите наводниха социалните медии преди мача.

За допълнително вдигане на тонуса Тредуел си носеше слушалки над шапката.

Това перчене на студа на гостуващите играчи въобще не впечатли футболистити на местните „вождове“ от Канзас Сити, които отвяха „морските ястреби“ от Северозапада с 24:10.

Студен циклон премина през САЩ, оставяйки 200 милиона американци да треперят от смразяващи температури в може би най-студената Бъдни вечер в историята за много градове.

Билетите преди съботния мач на Чикаго Беърс и Бъфало Билс в Чикаго бяха едва 6 долара, тъй като студът под нулата изглежда отблъсна феновете.

Двубоят между „Титаните“ от Тенеси и „Тексасците“ от Хюстън пък беше забавен с 60 минути, тъй като градът беше изправен пред непрекъснати прекъсвания на тока.