0

О тборът на Сакраменто Кингс спечели със 124:111 гостуването на Минесота Тимбъруувс в мач от турнира на НБА - In-Season. 

Александър Везенков бе в състава на "кралете", но не влезе в игра и изгледа успеха на своя тим от пейката. Това се случва за втори път от началото на сезона, след като преди две седмици треньорът Майк Браун не даде нито секунда игрово време на българската звезда при победата със 121:118 над Портланд Трейл Блейзърс след продължение, припомня gong.bg.

За Сакраменто победата бе трета и при загуба на Голдън Стейт Уориърс от Сан Антонио Спърс, отборът ще се класира за 1/4-финалите в турнира.

БОМБА! Везенков става част от мултимилионна сделка в НБА!

Най-резултатен играч в двубоя бе Де'Аарън Фокс от отбора на победителите, който завърши и с дабъл-дабъл от 36 точки, 7 борби и 12 асистенции. За Сакраменто дабъл-дабъл записа и литовецът Домантас Сабонис, който се отличи с 15 точки и 11 борби.

„Биковете“ с интерес към Везенков

За Минесота най-резултатен бе Антони Рубен Едуърдс с  35 точки. С дабъл-дабъл за "вълците" завършиха Карл-Антъни Таунс (27 точки и 11 борби) и Руди Гобер (12 точки и 11 борби).

Следващият мач на Сакраменто, който с успеха си в Минесота прекъсна серията от загуби, след като отстъпи два пъти в Ню Орлиънс, е домакинство на Голдън Стейт във вторник.