0

Б ившият английски национал Питър Крауч разкри, че кариерата му е „завършила“, когато е бил твърде зает да играе популярната игра Call of Duty, за да осъзнае, че жена му е била заключена отвън.

Питър Крауч и прелестната Аби Кланси са женени от 2011 г., а футболистът обяви оттеглянето си през 2019 г. на 38 години след дълга и запомняща се кариера.
Оттогава той се наслаждава на игри в свободното си време - заедно с много други проекти, но сега върна времето назад. „Кариерата ми приключи, когато Аби беше заключена извън къщи и аз играех Call of Duty“, призна той любопитната история. 

„Бях със слушалките и микрофона, а тя стоеше пред къщата и нямах представа за това. Аз си играех, а тя от векове стои навън и блъска на вратата. В крайна сметка е отишла при съседите. А аз все още съм си в тъмната стая, със слушалки. В този момент казах на децата да слязат и да ме покрият. Погледът, който ми хвърли, когато ме видя, сякаш казваше: „Загубеняк!“. И този поглед беше моментът, в който реших, че е по-добре да напусна футбола“, призна с усмивка той.