0

Н осителката на сребърен медал в отборната надпревара от Световното първенство по художествена гимнастика София 2018 Катрин Тасева проведе двудневен майсторски клас в Чикаго (САЩ).

Тасева показа уменията си по време на международния турнир "Vitry Stars", организиран от "Vitrychenko Academy". Българската грация получи специална покана от Елена Витриченко. Традиция е Академията на Витриченко да организира майсторски класове по време на надпреварата. Бъдещите "звезди" на гимнастика се опитаха да добият ценен опит по време на курса.

Програмата на Тасева включваше загрявка, работа с тяло и техника с уред. В края на майсторския клас бе сформирана своеобразна среща, която даде възможност на младите гимнастички да общуват лице в лице с нея и да получат автографи и снимки за спомен. 

Заради своята популярност Катрин Тасева получава покани за организиране на класове в различни точки на света, а това лято тя е планирала и първия летен лагер, който ще проведе в Созопол от 30 юни до 5 юли.

Тасева подкрепи на живо в залата българката Никол Тодорова, която вчера стартира надпреварата изключително силно и поведе в многобоя на "Vitry Stars".

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX