0

Б ратът на Тайсън Фюри – Томи, е изоставил луксозния си дом и новородената си дъщеричка, за да се съсредоточи върху подготовката си за предстоящия бой с YouTuber-а Джейк Пол. 

Томи Фюри и половинката му Моли-Мей се срещнаха в „Островът на любовта“ през 2019 г., а от април 2022 г. се преместиха в имение за £3,5 милиона в Манчестър, пише "Сън".

На 26 февруари по-малкият Фюри ще се бие с Джейк Пол в Саудитска Арабия и заради това той се е преместил в „адски“ апартамент, както самият той го определя.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tommy TNT Fury (@tommyfury)

„Аз съм професионален спортист, аз съм професионален боксьор. Моята работа не е да правя малки хитри шеги и коментари в Инстаграм и социалните мрежи. Аз съм в тренировъчен лагер.

В леглото съм в девет часа всяка вечер, ставам в 4,30-5 часа сутринта, за да тичам. Фокусиран съм единствено върху този човек“, обяви Томи в интервю пред Sky Sports, излъчено на 28 януари. Само 5 дни по-рано 23-годишната му половинка го дари с дъщеричка Бамби.

Тогава той написа в Туитър: „Сега Томи няма извинения… Бебето се роди. Парите са огромни. Имиграцията не е проблем.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Molly-Mae Hague (@mollymae)

Преди да се съгласи на сблъсъка, Фюри два пъти се отказва от мач с Пол - първо заради контузия в реброто през декември 2021 г., а после и заради проблем с визата за САЩ миналия август.
Преди няколко дни пък Тайсън Фюри се закани, че ако Томи загуби този мач, ще се прибере от Саудитска Арабия без него. 

„Ще бъде забавно. Очаквам Томи да го нокаутира. Ако не успее, може да си остане в Саудитска Арабия и да стане личен треньор на Кристиано Роналдо“, каза Циганския крал.