0

О тборът по адаптиран баскетбол проведе коледна тренировка на 19 декември в Националната спортна академия „Васил Левски“. По време на нея спортистите имаха възможност да тренират с коледен дух и облекло. Събитието сложи позитивен финал на ежеседмичните занимания през 2022 и с много подаръци и хубави емоции, спортистите отпразнуваха една много успешна година, в която премериха сили с отбори в страната и чужбина.

Специален гост на празничната тренировка бе Н.Пр. Херо Мустафа, посланик на САЩ. Нейно превъзходителство се включи в тренировката, поздрави отбора и ги изненада с подаръци.

"Дядо Коледа, спортно разтягане, селфита и „Специални олимпийски игри“! Вечерта на 19 декември в Националната спортна академия „Васил Левски“ беше наистина специална - посланик Мустафа се присъедини към невероятна група от спортисти, треньори и организатори по време на празничната тренировка по баскетбол в края на годината. Огромни благодарности на Асоциация за развитие на българския спорт /АРБС/, на всички организатори и преподаватели за възможността Посолството на САЩ да бъде част от празника, както и за баскетболната топка с автограф! #SMILE #ErasmusPlus #BulsportBG #BeActive #BeInclusive #SpecialOlympics", написаха по-късно от посолството на САЩ у нас.

;