0

С лед като за първи път се класира на 1/4-финал на „Ролан Гарос”, побеждавайки полската машина за асове и №8 в света Хуберт Хуркач със 7:6(4), 6:4, 7:6(3) за 3 часа без 5 минути, най-добрият български тенисист за всички времена и всепризнат любимец на дамите Григор Димитров отговори и на доста личния въпрос има ли нова връзка.

33-годишният ни мачо, който притежава 9 титли на сингъл и е 10-и в ранглистата, прикова възхитените женски погледи и с героичния си вид (той бе с окървавена ръка след ефектен плонж), и с това, че в опасна близост до него бе 33-годишната шармантна бивша френска тенисистка Ализе Лим (в момента коментаторка на „Евроспорт”).

„Цял живот едно и също. Не знам. Но не се дразня. Всеки път, когато ме видят с жена, ме питат това (б.р. - дали му е гадже). С Ализе се познаваме от 14-годишни и тя е една от най-близките ми приятелки. Това са само слухове, няма нищо между нас. Дори и само да говоря с момиче, винаги първата теория е тази. Интересно защо така се случва”, коментира Гришо, през чийто сърдечен корт са минали едни от най-звездните тенисистки и някои от най-атрактивните представителки на световния светски блясък.