0

У частничката на пет Олимпиади - спринтьорката Ивет Лалова, ще направи първия си майсторски клас пред българска публика. "Всички възможни победи" ще се състои на 25 ноември в Интерпред, зала "София". 

Събитието ще представи една от най-успешните български лекоатлетки в малко по-различна светлина - тази на човек, който вдъхновява и мотивира през опита и битките си - на пистата и в живота.

На събитието Лалова ще сподели техники и съвети за това как да поставяме ясно целите си и как да ги следваме стъпка по стъпка.

"Вълнувам се изключително много за това ново приключение. За първи път излизам пред българската публика по по-различен начин“, изтъкна Лалова.

„За да разкажа всичко, което съм научила за победите, и да вдъхновя, че всеки успех е възможен. Спортът не се измерва само в брой участия, в рекорди или за колко време пробягваш 100 и 200 метра. 

Спортът е дисциплина, мотивация, вяра, че можеш да постигнеш това, което си си поставил за цел.  
Една вечна борба. И това е нещото, което предавам напред“, споделя европейската шампионка на 100 м от Хелзинки 2012 и на 200 м  от Мадрид 2005.

Билетите  "Всички възможни победи" се разпространяват в мрежата на Eventim, като местата са ограничени. За 3-часовото събитие - между 9:30 и 12:30 ч., билетите струват 120 лева.