0

И №10 в тениса идва в София – италианската звезда Яник Синер потвърди участието си в Sofia Open 2022 за трета победа по ред

Двукратният шампион в София и актуален номер 10 в света Яник Синер потвърди своето участие на Sofia Open 2022! Италианската звезда се завръща в България за седмото издание на тенис турнира от сериите ATP 250 между 25 септември и 2 октомври в "Арена Армеец".

"Sofia Open заема специално място в сърцето ми. Тук спечелих първата си ATP титла и я защитих през миналата година. Така че през 2022 година ще опитам да направя хеттрик. Към всички фенове на тениса в България - развълнуван съм да играя отново пред вас и очаквам с нетърпение да чуя как ме подкрепяте. Да се връщам в София винаги ще бъде специално за мен", заяви Яник Синер.

Участието си на Sofia Open 2022 вече потвърди и другият финалист от турнира в българската столица през миналата година - Гаел Монфис. Големият шоумен от Франция и актуален №19 в света обяви, че се завръща в София, амбициран да стигне една крачка по-напред - до трофея.

Голямата новина за завръщането на шампиона Синер в София съвпада и с официалния старт на продажбата на билетите за Sofia Open 2022 - онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.