0

К апитанът на баскетболния Партизан Кевин Пантър заяви, че отборът трябва да се държи така, сякаш е загубил първия мач от четвъртфиналите на Евролигата срещу Реал Мадрид и посочи, че черно-белите трябва да са още по-добри във втория мач. "Гробарите" шокираха испанската столица - 89:87.

"Сега трябва да отидем още по-далеч, да бъдем още по-внимателни и концентрирани. Имахме всичко това в този мач, сега трябва да се справим още по-добре във всеки един смисъл за раванша“, каза Пантерата, цитиран от Mozart sport. Той унищожи Белия балет в последните минути.

„Трябва да се държим така, сякаш сме загубили. Звучи налудничаво, но е по-добре така, да забравим за първия мач и да останем психически спокойни, да играем за победа и във втория мач. Нека останем психически издръжливи“, отсече капитанът на "черно-белите".

"Красотата на баскетбола. Имаха кош и фаул за тях, а след това дадохме топката на Кевин и той реши мача. Реал е сериозен отбор, през първото полувреме имахме проблеми. В крайна сметка спечелихме с тройка. Можем, а и трябва, да се справим по-добре. Има някои неща, които трябва да се анализират. Все още обаче нищо не е приключило. В серията е само 1:0 и има още много да се играе. Благодаря на хората, испанците също отбелязаха, че нашите фенове се чуха", заяви легендарният треньор Желко Обрадович.