Б ратан Ценов се завръща на поста старши треньор на мъжкия национален отбор по класическа борба, а решението беше взето на заседание на Управителния съвет на федерацията.
Под ръководството на световния, трикратен европейски шампион и бронзов олимпийски медалист от Сеул'88 представителният тим постигна едни от най-големите си успехи в този стил. Ценов беше начело на тима цели 14 години, но след олимпиадата в Лондон 2012 се оттегли от поста. Негови помощници ще бъдат Емил Будинов, бивш селекционер на юношеския национален тим, който повече от 10 години предаваше опита си в Норвегия, както и Елис Гури. Световният шампион от 2011-а и досега беше в щаба на представителния отбор.
Досегашният селекционер Армен Назарян беше назначен на поста директор на националните отбори за всички възрасти. Доскорошният национал Тарек Абделслам прекратява кариера заради травми, които го измъчваха дълго време. Европейският шампион от 2017-а обаче продължава като треньор на юношеския национален отбор заедно с досегашния наставник Юлиян Георгиев. Мариян Бияндов и Николай Дачев ще продължат да водят кадетите.