0

К убрат Пулев ще направи нов мач в края на февруари или началото на март. Кобрата е сигурен, че една победа може да му даде възможност да атакува световната титла за трети път.

„Нов мач очаквам да направя в края на февруари, началото на март. Една победа, и все пак съм в десетката на света, отново може да атакувам световната титла“, каза Пулев пред bTV.

Последният му мач бе загубата от Дерек Чисора по точки в Лондон през юли. Преди това през май той победи Джери Форест в САЩ. 41-годишният Пулев има 29 победи (14 с нокаут) и 3 поражения в кариерата си в профи бокса.

По-малкият му брат Тервел Пулев също мисли за завръщане на ринга. За последно той загуби от трикратния световен шампион Сергей Ковальов в главния мач на галата в Ингълууд, Калифорния през май, на която Кобрата победи Форест.

"В бокса се процедира да се завърнеш победоносно. Не е задължително да е срещу боксьор от световна величина. Може с някой не толкова известен, но зависи. Ако получа пак предложение да е срещу стабилен боксьор, нямам проблем“, каза Тервел.