0

Б ракът на суперзвездата на Америка и американския футбол Том Брейди и бразилския модел Жизел Бюндхен дълго време висеше на косъм и по всичко личи, че най-лошата развръзка предстои с тежък развод.

Сочената за идеална двойка вече е в "епична битка" от август и според американската преса двамата вече са наели адвокати, за да сложат окончателен край на връзката си. 

Бразилският модел вече беше напуснал семейния дом и не присъства на първия мач на куотърбека на Тампа Бей за сезона, така че въпреки факта, че го подкрепи в социалните мрежи, всичко показва, че всичко между двамата е приключило.

„Вече няма връщане назад. Те вече имат адвокати и разглеждат какво включва раздялата: кой какво получава и какви ще бъдат финансите“, каза източник пред Page Six. 

Причината за раздялата е бъде решението на Брейди да възобнови кариерата си в НФЛ, въпреки че обяви пенсионирането си и е на 45 години. 

Различни източници твърдят, че куотърбекът не съгласувал с Жизел такова важно решение, особено след като тя е уверявала в повече от едно интервю, че би искала съпругът й да бъде „по-присъстващ“ у дома с нея и с децата си. 

Но през последните дни се появиха нови теории за причините за раздялата и една от тях сочи директно към Кристиано Роналдо.

На 1 февруари 2022 г. Том Брейди привлече вниманието с обширно изявление чрез социалните мрежи, обявявайки пенсионирането си: „Обичах кариерата си в NFL и сега искам да използвам времето и енергията си за други неща.“ 

Куотърбекът добави, че усетил как няма да бъде във върховна физическа форма и затова е невъзможно да бъде успешен, затова реши да сложи край на успешната си кариера.

Повече от месец по-късно, по-точно на 12 март, той посети “Олд Трафорд”, за да се наслади като зрител на мача на Манчестър Юнайтед срещу Тотнъм на трибуните. 

И точно в този ден Кристиано Роналдо се представи изключително и е автор на трите гола, отбелязани от Червените дяволи срещу тима, воден от Антонио Конте. 

Том Брейди слезе на терена след последния съдийски сигнал и поздрави португалеца, преди двамата да се прегърнат топло и сърдечно.

“Страхотен мач. Добре игра”, каза той на португалеца. След това имаха кратък разговор, в който Кристиано искаше да разбере дали Том наистина е приключил футболната си кариера, но куотърбекът направи тъжна физиономия и не отговори на въпроса.

Отговорът дойде буквално няколко часа след тази среща с Роналдо, отбелязал хеттрик на 37-годишна възраст, 

Том Брейди реши да промени решението си и да се върне в НФЛ. „През последните два месеца разбрах, че мястото ми все още е на терена, а не на трибуните. Това време ще дойде, но не е сега." Без да знае, Брейди така започна да копае гроба на брака си.

Може би вината беше на семейство Глейзър, което притежава както Манчестър Юнайтед, така и Тампа Бей Бъканиърс, може би - Кристиано Роналдо за впечатляващия си хеттрик и тонус точно, когато Брейди беше на трибуните, или може би просто Том не беше откровен и честен със съпругата си. Като не взе предвид мнението й, преди да реши да се върне в НФЛ. 

Факт е, че всичко се случи само за два дни и теорията, която обвинява футболиста, вече се разпространи.