0

Л едено шоу с Александра Фейгин ще закрие сезона на ICE PARK SOFIA утре, понеделник, 27 февруари. До българската звезда в световното фигурно пързаляне ще бъдат и други от най-добрите ни състезателки в този спорт. 
За втори път тази зима колоритният спектакъл ще предостави възможност на зрителите да наблюдават и аплодират на живо в центъра на града водещите ни фигуристки.

След „Лешникотрошачката и двете кралства“ през декември, сега отново под хореографията на треньорката Ина Лутай ще се представят и националните шампионки Кристина Григорова, Лейла Патен, Ваяна Христова, Калина Стоянова и Силвия Лутай. Част от тях току-що се завърнаха от елитни европейски турнири, а за самата Александра Фейгин това ще бъде една от последните изяви преди участието й на световното първенство през март в Токио. 

Веднага след спектакъла в Княжеска градина желаещите ще могат да получат картичка с личен автограф и да се снимат със суперзвездата Фейгин. 

Наред с това, изпълненията на младите ни таланти ще бъдат и своеобразно закриване на дебютния сезон за Ледения парк, ден преди съоръжението официално да затвори врати. Пързалката бе изградена по инициатива на „София – европейска столица на спорта“ и Столична община, като в продължение на цяла зима бе още една възможност за гражданите и гостите на града за спорт и активна почивка. Същевременно, софийските ученици можеха в определени часове да се пързалят безплатно.

Не пропускайте половинчасовото феерично шоу при закриването на сезона за Ледения парк – утре, понеделник, 27 февруари, от 19.30 ч. на пързалката в Княжеска градина до Орлов мост.