0

"Страхотна победа за нашия отбор. Успяхме да победим много силен отбор с много добър треньор. Нашата енергия и позиция на терена бяха на абсолютно много високо ниво. Играта ни отрази динамичния футбол, който искаме да практикуваме“, обяви Станимир Стоилов след лекцията, която изнесе на колегата си Шенол Гюнеш.

Гьозтепе хвърли бомбата, след като удари с 2:1 Трабзонспор. „Моите футболисти не чувстваха, че са с човек по-малко на терена. Напротив, все едно бяхме с 12 души. Нашите фенове бяха като допълнителен играч със силата, която ни дадоха. Гордея се с нашите играчи, фенове, треньори и служители, които допринесоха за този успех. Постигнахме го заедно. Когато сме заедно, никой не може да ни спре. Сега трябва да продължим да работим със същата мотивация и да показваме футбола, който искаме на терена“, продължи Мъри.

„С тази днешна  победа играчите видяха колко високи са нивото и потенциалът ни. Ще продължим да работим по същия начин“, завърши той. От Гьозтепе пък извадиха статистика, че са номер 1 по отменени голове след намесата на ВАР - 3.