0

О питният централен блокировач Николай Николов се завърна в редиците на първенеца Хебър (Пазарджик) след повече от два месеца възстановяване след контузия. Очаква се Николов да бъде на разположение на треньора Камило Плачи за последното домакинство от Шампионската лига срещу БР Волейс утре от 19,00 часа в зала „Васил Левски“. Николов говори пред официалния профил на Хебър във Фейсбук.

„Чувството да се завърнеш след дълго отсъствие е страхотно. За съжаление контузиите са част от нашата работа, кога по-леки, кога по-тежки. Аз мога да кажа, че извадих късмет. След такъв тип травма да се завърна след само два месеца. Благодаря на целия ни медицински щаб. Разминах се без операция. Сега съм здрав и готов да покорявам нови върхове. За мен процеса на възстановяване винаги е бил най-неприятния момент. Стоиш отстрани, вършиш работа.

Трябва да устоиш психически. Сега вече работя на пълни обороти както преди травмата. За мача в четвъртък – всички знаем, че е много трудно. Не се залъгваме, че това е един рутинен мач. Ще направим всичко възможно, за да постигнем успех. На мен много ми се иска да направим една хубава победа. Всички го заслужават – ние, публиката. Надявам се накрая всички да сме доволни“, коментира Николов.