0

И спанската тенисистка Паула Бадоса обяви раздялата си с гръцкото си гадже Стефанос Циципас. Неразделната двойка, която привлече вниманието на папараците с проявите си на привързаност, изкара не повече от година.

Двамата станаха гореща тема в жълтата и розовата част от медийния спектър и социалните медии, но за сметка на това пострада тенисът. 

Чаровната Паула обяви в Инстаграм, че със Стефанос са вече "кой откъде е"

 Чаровната Паула обяви в Инстаграм, че със Стефанос са вече "кой откъде е"
Инстаграм

И Паула Бадоса обяви раздялата си със Стефанос Циципас тази неделя в свое стори в Инстаграм.

„След много размисъл и толкова скъпоценни моменти заедно, Стефанос и аз решихме да разделим пътищата си по приятелски начин. 

Споделихме път, пълен с любов, и сега, като приятели с голямо уважение, решихме да продължим всеки по своя път". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Badosa (@paulabadosa)

Циципас и Бадоса започнаха да се срещат официално през май 2023 г., точно преди началото на Ролан Гарос, от който каталунката изгоря заради контузията си в гърба. 

Въпреки че не игра, Паула остана в Париж, за да подкрепя Стефанос от трибуните, с което открито показа, че двамата вече са двойка.

Връзката се разпадна преди мадридския турнир Mutua Madrid Open.

Бадоса, която се срина до 126-о място в женската ранглиста WTA, иска да навакса загубеното време. Ето защо тя си върна своя кондиционен треньор Антона.

И Циципас не върви нагоре – той изпадна от топ 10 при мъжете миналия февруари за първи път от пет години. 

Последният път, когато бяха видени заедно да гледат мачовете си, беше на „Маями Оупън“. 

По-късно те поеха по различни пътища. Бадоса не беше в Монте Карло, където Стефанос успя да спечели големия турнир на червен корт, нито в Барселона, където гъркът игра финал с Каспер Рууд. 

Отсъствието й беше изненадващо, като се има предвид, че те бяха станали неразделни. 

Достатъчно е да се припомни, че миналата година Бадоса хвана самолета от Севиля по посока Торино броени часове след като Испания приключи участието си в Billie Jean King Cup, за да подкрепи приятеля си на финалите на ATP.