0

Размяна на обиди беляза пресконференцията на Кубрат Пулев и Махмуд Чар. Голямата новина на деня е, че двамата ще се изправят един срещу друг на 30 март в „Арена София“ в спор за титлата на WBA. Чар започна с нападка към Кобрата, че е аматьор и, че се огъва, когато стане напечено. Настоящият носител на титлата на Световната боксова асоциация да пример мачовете на Кубрат срещу Владимир Кличко и Антъни Джошуа.

„Кубрат покажи най-доброто от себе си и покажи, че можеш да счупиш диаманта. Никога не съм се плашил. Когато стане трудно, ти се отказваш, а аз не. Това е разликата. Отказваш се, когато имаше проблеми. Никога не си направил нищо в професионалния бокс, само в аматьорския. Ти си аматьор“, каза Махмуд Чар.

Ето как му отговори Кобрата: „Има се за диамант явно. Тука става въпрос за бокс, за подготовка, за възможностите на всеки един от нас. Много ще му е трудно. Смятам, че го превъзхождам. Да не звуча арогантно. Може да се има за диамант, няма лошо. Може да му викаме Диаманта. Всеки си мисли, че е диамант, но излиза, че след проверката, че някои са киви или нещо друго. Самият той ще види. Моите загуби са с нокаут. Да се предаде човек, е да каже стига толкова. Някакви дребни провокации или нещо, с което да задоволи психиката си и да си помисли, че има шанс“.

Последва нова серия от закани. Спорът беше спрян, като и двамата се съгласиха, че на 30 март, на ринга в „Арена София“ всичко ще се реши.

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ИНСТАГРАМ

ПОСЛЕДВАЙТЕ НИ В ТИКТОК

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ В YOUTUBE

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА КАНАЛА НИ ВЪВ VBOX