0

Н овата звезда на НБА и Сан Антонио Виктор Уембаняма разказа своята версия за инцидента в Лас Вегас с поп звездата Бритни Спиърс.

Известната американска поп певица е подала сигнал в полицията срещу шефа на охраната на Спърс, след като е била ударена в лицето, докато се е опитвала да се снима с новобранеца от НБА. 

Виктор Уембаняма заяви, че е бил инструктиран от охраната на клуба да не реагира на други хора, докато върви към ресторанта.

Спиърс пък твърди, че просто е потупала Уембаняма по рамото, искайки да се снимат заедно.

„Нещо се случи, когато вървях с хора от охраната към ресторант. Бяхме във фоайето. Имаше много хора там, викаха ме. Имаше още един човек, който продължаваше да ме вика, но обсъдихме реакцията ми с охраната. Не трябваше да спирам. И този човек непрекъснато ми викаше: „Сър, сър“. Тогава този човек ме сграбчи отзад. Не видях какво стана, защото продължих напред и не спрях. Тя ме хвана отзад - не за рамото. Знам, че охраната ми я избутаха. Не знам с каква сила, но охраната я избута. Не спрях да гледам, просто влязох вътре и се насладих на страхотна вечеря.

Няколко часа не знаех подробности, не знаех кой е. Не мислех, че се е случило нещо необичайно, но тогава охраната на Спърс ми каза, че това е Бритни Спиърс. Отначало си помислих: „Да, ти се шегуваш“. Но да, наистина беше Бритни Спиърс. Не видях лицето й, не я погледнах. В този момент просто продължих напред“, каза французинът. 

Подробности за инцидента четете тук: https://telegraph.bg/sport/timeout/edin-po-mucunata-i-nokdaun-prosnaha-britni-zaradi-basketbolistche-v-las-vegas-vzeli-ia-za-dosaden-navlek-382184