0

Д ейна Уайт, шефът на най-популярната и престижна организация за ММА боеве UFC, се опозори като вкара няколко шамара на жена си Ан. Сцената, която трая десетина секунди, се разигра при семеен спор във ВИП зоната в Кабо Сан Лукас в Мексико по време на новогодишен купон.

Двамата бяха силно опиянени от поетото количество алкохол, първа посегна Ан, мъжът й не остана длъжен, схватката шокира околните.

Дейна Уайт после се извини: „Срамувам се! За съжаление и двамата пихме твърде много и нещата излязоха извън контрол и от двете страни. Говорихме за това като семейство и се извинихме един на друг.

Чували сте ме да казвам от години: „Никога няма извинение мъжът да посегне на жена“, а сега съм тук в TMZ и говоря за това“, заяви Дейна Уайт, който е женен за Ан от 26 г.

Президентът на UFC определи като „ужасно“ случилото се.

„Хората ще имат своето мнение по този въпрос и това мнение би било правилно, особено в моя случай. Никога не трябва да посягате с ръка на жена“, натърти Дейна Уайт.

Ан Уайт от своя страна обясни, че "нищо подобно не се е случвало досега".

"За съжаление, и двамата пихме твърде много на новогодишното парти и нещата излязоха извън контрол, и от двете страни. Говорихме за това като семейство и се извинихме един на друг", каза съпругата на Дейна Уайт.