0

Т ом Брейди е готов за завръщане в НФЛ, сензационно съобщават медиите зад Океана. 46-годишният куотърбек обяви, че обмисля сериозно варианта да се върне на терена. Той официално се пенсионира през 2022 г., след като изигра 22 сезона в НФЛ, 19 от които за Ню Ингланд и три като лидер на Тампа Бей.

„Не съм против връщането. Ако един клуб се нуждае от незабавен вариант за защитник, аз съм тук. Физически съм в добра форма, все още мога да хвърлям топката много добре“, каза Брейди.

Фактът, че този седемкратен шампион на НФЛ постигна споразумение през май 2023 г. да стане съсобственик на отбора Лас Вегас Рейдърс, може да бъде проблем.

НФЛ все още не е одобрила това споразумение за промяна на структурата на собствеността на този клуб, но ако това се случи, може да се окаже сериозна пречка за седемкратния шампион да се върне на терена.

„Не знам дали ще ми позволят да се върна като играч, ако съм собственик на клуб. Ако има начин, определено нямам нищо против да се върна и да помогна на някого, когато отборът има нужда от помощ“, каза Том Брейди.