0

В се по-скандално става делото за сексуален тормоз, което 22 масажистки заведоха срещу куотърбека на Кливланд Браунс Дешон Уотсън. Те го обвиняват, че при сеансите ги е докосвал с пениса си и е искал орален секс. Новият обрат в шумния процес е списъкът с други 18 масажистки, който защитата вкара в играта. Те свидетелстват, че звездата не се е държал по този начин с тях.

Междувременно цената на Дешон Уотсън не падна, даже напротив – куотърбекът, обвинен за неморални действия с пениса си, е оценен на 230 милиона долара от новия му отбор Кливланд Браунс, с който той подписа 5-годишен договор след като напусна Хюстън Тексас.

Дешон Уотсън отрича обвиненията. 
"Знам, че тези обвинения са много, много сериозни. Но аз никога не съм нападал никоя жена. Никога не съм се държал неуважително към нито една женаеуважал нито една жена", каза Уотсън по време на представянето му в новия отбор след като подписа сделката за 230 милиона долара.

„Нещата, които са извън терена в момента, ме хванаха неподготвен, защото никога не съм правил нещата, които тези хора твърдят."

Сега Уотсън ще бъде подложен на разпит в съдебната зала, за да се провери какви са били неговите навици при масаж и отношенията му с 18-те масажистки, свидетелствали за неговия висок морал. Самият спортист увери, че подобно искане го кара да се чувства „неудобно“, защото подобни въпроси касаят личното му пространство.

Адвокатите на ищците обаче реагираха с твърдението, че отговорите на играча ще помогнат да се установи кое движи Дешон Уотсън в търсенето му на масажи от различни жени, с много от които той се свързва през социалните медии.

В 22-те дела срещу него той е обвинен в сексуално малтретиране по време на някои масажни сесии през 2020 г. и началото на 2021 г. Обвиненията им варират от свидетелства как не искал да покрие гениталиите си по време на масаж до твърденията, че ги докосва с пениса си „и се опитва да ни принуди да правим орален секс с него“.