0

А мериканската ски легенда Боде Милър е прегърнал осмата си рожба – дъщеричка, съобщи „Телеграф“. Съпругата му, бившата волейболистка Морган Бек, е родила с помощта на акушерка в дома им в Ориндж Каунти, Калифорния.

 

Въпреки че малката е поела първия си дъх още на 26 ноември, родителите й още не са съобщили нейното име.

„Тя е перфектна и нейната поява на белия свят е перфектният начин да затворим страницата с увеличаването на нашето семейство“, сподели 34-годишната Морган пред сп. „Пийпъл“.

„В деня, след като родих, Боде ми призна, че никога в живота си не е бил по-щастлив“, добави Бек, която преживя огромна трагедия с Милър през юни 2018 г. Тогава двамата загубиха дъщеря си Емелин, която се удави на годинка и половина в съседски басейн.

След това на бял свят дойде синът им Ийстън, както и близнаците Ашър и Аксел, вече на 2 г. Батко им Наш е на 6 г., а от предишни връзки олимпийският шампион има 13-годишна дъщеря Дейс и син Нейт (8).

Двукратният носител на Световната купа и съпругата му участват активно в програма, информираща родителите колко трябва да внимават с водата - удавянията са причина №1 за смъртност на децата до 5-годишна възраст в САЩ.

„След като загубихме Еми, и двамата чувствахме нужда от момиче. Никое дете не може да бъде заместено, защото е уникално. Еми беше страхотно хлапе, упорито, учеше ме на търпение и имахме прекрасна връзка баща - дъщеря. Когато разбрахме, че отново съм бременна, нямах съмнение, че ангелът на небето има пръст в това. Чувствам се голяма късметлийка да бъда нейна майка и да усещам, че тези, които са си отишли, още са сред нас. Все още потъвам в сълзи, само като си помисля за нея, но е невероятно отново да имам дъщеричка“, сподели майката.

„Това дете наистина ще ни е за последно“, увери 44-годишният Милър, който се ожени за Морган през октомври 2012 г.