0

"Корт №17 определено мирише като хола на Снуп Дог. Господи, навсякъде е. Целият корт мирише на трева", скочи германският ас в тениса Александър Зверев след първия си мач на Откритото на САЩ. Той бе подкрепен от още няколко състезатели. ,

"Миризмата? Боже мой. Мисля, че идва от парка зад корта", каза гъркинята Мария Сакари след загубата си 4-6, 4-6 в първия кръг. Твърди, че тя може би има право. Близкият парк "Корона" е рай за любителите на марихуаната.  Тенис асоциацията на САЩ (USTA) също е провела собствено разследване, за да стигне до дъното на тази неприятна история.

Говорителят на организацията Крис Видмайер обясни, че са разпитвани служители и са прегледани видеозаписи от мачовете. Заключението е, че няма доказателства, че някой е сецал трева на трибуните. Той Видмайер признава, че теорията за парка е вероятна.

"Понякога мирише на храна, понякога на цигари, а понякога на трева. Това не е нещо, за което можем да направим нещо, защото играем на открито място с парк отзад. Хората могат да правят каквото искат", каза още Сакари.

В същото време самият Снуп Дог се появи с екип Сакраменто по време на концерта си в залата на "кралете", за които от този сезон ще играе Александър Везенков.